Nože z této série jsou vyrobeny ze 110 vrstev nerezové oceli – damasteel s jádrem z japonské oceli VG10. Čepele jsou extrémně ostré a jejicj jádro dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC. Výborně drží ostrost a působí lehkým a vyváženým dojmem. Rukojeti těchto nožů jsou ručně vyrobeny z krásného a prokresleného nádoru topolového dřeva, které je díky stabilizaci odolné proti vodě. Každý nůž je ručně broušen pod úhlem 18 stupňů z každé strany, přesně tak aby byla zajištěna maximální ostrost. Vřele doporučujeme, abyste se sami přesvědčili o vynikajícím výkonu a kráse těchto damaškových nožů.
. Japonský nůž Chef/Gyuto 210 mm se vyznačuje tím, že hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž Chef je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Nůž Chef z oceli damasteel s jádrem z VG10 má dokonale vyváženou čepel s jedinečnou a výraznou povrchovou úpravou. Povrch dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.
Parametry nože Sakai Takayuki
Celková délka:
335,00 mm
Délka čepele:
210,00 mm
Síla čepeli:
2,00 mm
Hmotnost:
184,00 g
Potřebujete poradit?
Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!
Pravidla pro práci s nožem
✅ Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
✅ Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Nepoužívejte nůž jako šroubovák nebo náhradu za jiné nářadí.
✅ Chraňte nůž před pádem nebo nárazem.
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použitídiamantových a vodních brusných kamenů.Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádámekurzy broušení nožů.Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečkypřichycené na povrchu čepele z agresivních látekmohouzačít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, kterévypadají jako rez. Nicméněnerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Naodstraněníse běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v dárkovém balení a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.
Upozornění
Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací na stránce GDPR.