Japonský nůž Gyuto/Chef 180 mm, Hokiyama-Sakon Murakumo Tsuchime




Detailní popis produktu
Kompaktní Gyuto s důlkovaným povrchem Murakumo, z oceli AUS8
Název MURAKUMO je převzat od legendárních mečů AMENO MURAKUMO z japonských mýtů. Důlkovaný povrch čepeli připomíná "shromažďující se mraky" což je původní význam japonského slova MURAKUMO. Spodní plocha čepeli pod hřebenovou linií je dokončena tradiční metodou "Kumorashi" broušení kamenným práškem.
Všestranný nůž z legované molybden-vanadiové oceli AUS8 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Robustní kuchařský nůž s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití jako je krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému , zeleniny a ořechů. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.
K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.
Parametry nože Gyuto:
| Celková délka: | 295 mm |
| Délka ostří: | 180 mm |
| Délka rukojeti: | 115 mm |
| Hmotnost: | g |
#ShowMore#
Sakon Murakumo Gyuto 180 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské molybden-vanadiové oceli AUS8. Má velmi dobrou ostrost hran a vynikající retenci. Je schopna dosáhnout vysoké tvrdosti okolo 60 HRC, aniž by byla křehká. Vnější povrch je z SUS-405 clad steel.
Rukojeť je vyrobena z materiálu Pakka-wood se 3 nýty. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Trojité nýtování nože k rukojeti zajišťuje dokonalou pevnost a spojení. Pakka-wood je vodotěsný, nepromokavý a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál Pakka-wood nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.
|
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchyňské nože |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Hmotnost: | 0.21 kg |
| EAN: | 8595705400559 |
| čepel typ oceli: | 3 vrstvá |
| série: | Hokiyama-Sakon Murakumo Tsuchime |
| typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
| výroba: | Japonsko |
| délka ostří: | 151-200 mm |
| typ nože: | Chef / Gyuto / Kiritsuke |

Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.