Doprava ZDARMA
při nákupu nad 2 000 Kč!

Nůž na zeleninu Nakiri 165 mm Dellinger Samurai

2 499 Kč
Skladem

Ostrý nůž Nakiri ze série Dellinger Samurai z damaškové oceli s jádrem 10Cr15CoMoV - ekvivalent japonské VG-10, s vysokou tvrdostí a výbornou odolností. Pro krájení, plátkování a sekání zeleniny. Ergonomická rukojeť z G-10 s ozdobným nýtem zajišťuje pohodlný úchop. Délka ostří 165 mm.

Detailní informace

Bleskové doručení
Bleskové doručení
Objednávky odesíláme ihned.
Doprava zdarma nad 2 000 Kč
Doprava zdarma
Pro objednávky nad 2 000 Kč.
Největší výběr RC modelů na trhu
Obrovský výběr
Více než 30000 modelů.
Nevíte si rady?
Nevíte si rady?
Rádi vám pomůžeme s výběrem.

Detailní popis produktu

Kuchařský nůž Nakiri Dellinger Samurai

Nůž na zeleninu svým tvarem připomíná elegantní sekáček na maso, avšak je určen pro jemnější, přesnější práci. Díky široké čepeli o délce 165 mm s tenkým ostřím hravě nakrájíte veškerou zeleninu na kostičky, plátky či jemné proužky. Je ideální nejen pro běžné krájení, ale i pro sekání tvrdších druhů zeleniny, jako je zelí, kapusta, mrkev nebo dýně, aniž by bylo nutné vynakládat velkou sílu.
Čepel je vyšší než u běžných nožů tohoto typu – odpovídá japonským standardům Nakiri, což přináší řadu výhod: poskytuje větší stabilitu při řezu, lepší vedení nože a zároveň chrání prsty při práci. Vyšší profil také umožňuje jednoduše nabrat nakrájené suroviny přímo z prkénka a přemístit je do hrnce nebo pánve – rychle, pohodlně a čistě.
Díky vyvážené konstrukci, ergonomické rukojeti a precizně broušené čepeli se s tímto nožem pracuje s lehkostí a jistotou. Nůž na zeleninu Dellinger tak spojuje efektivitu japonské kuchyně s elegancí evropského designu – stane se nepostradatelným pomocníkem pro každého, kdo miluje dokonalost v každém řezu.

nůž Nakiri Dellinger Samurai

Rozbouřené moře na čepeli

Čepel nožů ze série Dellinger Samurai je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 o tvrdosti 61+/-1 Rockwella, které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Na čepeli je tak možné vidět jednotlivé vrstvy, které vytváří jedinečný, neopakovatelný a třpytivý damascénský vzor TINY WAVE připomínající rozbouřené moře. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli.

ostří nůž Nakiri Dellinger Samurai

A ta rukojeť

Rukojeť je vyrobena z materiálu G-10 a je zdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Materiál G-10 je velmi atraktivní a hodně žádaný. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost. Mají speciálně navržený tvar záštity pro asijský úchop nože.

rukojeť nůž Nakiri Dellinger Samurai

#ShowMore#

Parametry nože: 

Celková délka: 310 mm
Délka ostří: 165 mm
Délka rukojeti: 115 mm
Hmotnost: 278 g

rozměry nůž Nakiri Dellinger Samurai

Sada Dellinger Samurai

Materiály a ostrost zůstávají. Mění se jen jejich tvar, velikost a celková hmotnost.

rukojeť okrajovací nůž Paring Dellinger Samurai

Potřebujete poradit?

Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!

Doporučení a údržba


  • •Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • •Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • •Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.

  • •Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • •Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
  • •Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

Upozornění

Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Ostření kuchyňského nože

Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

dellinger brouseni a pece o nuz

Čištění kuchyňského nože:

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Dellinger záruka

Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.28 kg
EAN: 8594195885068
čepel typ oceli: damašková
série: Dellinger Samurai
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
výroba: Čína
délka ostří: 151-200 mm
typ nože: Nakiri - na zeleninu
×

Splátková kalkulačka ESSOX